Munkatársat keresünk

ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

Kérjük, küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát a

kezelogep@gmail.com címre.

FIGYELEM

Webáruházunkban csak kozmetikai- , alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!

Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni!

Cliniccare-kozmetikumok

HÍVJON MINKET A 06 30 439 0754 SZÁMON

Szűrés
Márka
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


CLINICCARE™ selymes ajak és szem lemosó

Raktárkészlet: VAN
CLINICCARE™ selymes ajak és szem lemosó
Szállítási idő:
raktáron, szállítási idő 3-7 nap
SZAKIPARI HASZNÁLATRA 

- a terméket csak kozmetikusok, masszőrök és kozmetikai- alakformáló szalonok vásárolhatják. Ha ilyen célra szeretne vásárolni, akkor regisztrációt követően hívja a +36 30 439 0754 telefonszámot és adategyeztetést követően aktiváljuk Önnek a profi termékekhez való hozzáférést és rendelés lehetőségét.

 

 

 

SELYMES AJAK ÉS SZEM LEMOSÓ

Az arc legérzékenyebb pontjaira, az ajak és a szemek környékére használható. A Silky Lip & Eye Remover óvatosan eltávolítja a legmakacsabb sminket is. Az erjesztett növényi anyagok megnyugtatják az ajak és a szemek körüli érzékeny területeket.

  • HASZNÁLATI UTASÍTÁS

    Egy kozmetikai kendő vagy vatta korong segítségével, körkörös mozdulatokkal óvatosan távolítsa el a sminket az ajak és a szemek körüli területekről.

    FIGYELMEZTETÉS

    A termék kizárólag külső használatra alkalmas. Lenyelés esetén, azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a termék címkéjét. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén bő vízzel öblítse ki. Amennyiben viszketés vagy irritáció lép fel, ne használja tovább a terméket és forduljon orvoshoz. Nyílt sebre ne használja. Gyermekektől elzárva tartandó. Tartsa szobahőmérsékleten (25°C alatt).

Webáruház készítés