Munkatársat keresünk

ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

Kérjük, küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát a

kezelogep@gmail.com címre.

FIGYELEM

Webáruházunkban csak kozmetikai- , alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!

Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni!

Cliniccare-kozmetikumok

HÍVJON MINKET A 06 30 439 0754 SZÁMON

Szűrés
Márka
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink

Készülékbiztonság, szerviz, oktatás

Készülékbiztonság

A Medi-Beauty Kft.  munkatársai számára elsődleges fontosságú, hogy Ön kitűnő ár-érték arányú kozmetikai gépeket vásárolhasson. Ezért a megfizethető árszínvonal mellett fontos számunkra, hogy megbízható, a biztonságot is szem előtt tartó távol-keleti gyártók berendezéseit forgalmazzuk.

A www.kezelogep.hu termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy készülékeink a kedvező árfekvés mellett megfeleljenek azoknak az alapvető minőségi és berendezés-biztonsági szempontoknak, amelyek egy Európában működő kozmetikától vagy szépségszalontól elvárhatóak!

Számunkra fontos az Ön és a vendégei biztonsága is, ezért kizárólag olyan beszállító partnerekkel dolgozunk együtt, akik biztonságosan működő berendezéseket gyártanak.

 

Szerviz

Sok forgalmazó a szerviz tevékenységet másodlagosnak tekinti. Velük ellentétben a Medi-Beauty Kft. számára fontosak azok a kozmetikusok, akik megtiszteltek bennünket a bizalmukkal és kozmetikai gépet vásároltak tőlünk. Úgy gondoljuk, hogy elsősorban az ő elvárásaiknak kell megfelelnünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szerviz-szolgáltatásunkra.

Cégünk a legfelkészültebb, főállásban csak kozmetikai gépek javításával foglalkozó, képzett szakemberekkel dolgozik együtt. Ezek a szervizes szakemberek rendszeresen vesznek részt gyári képzéseken. Ráadásul nem csak az adott kozmetikai gépet ismerik nagyon jól, hanem a működését, a technológiáját is. Ennek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy értékes készüléke jó kezekben van!

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott kozmetikai gépek ne csak jól, hanem megbízhatóan is működjenek. Azonban egy esetlegesen előforduló meghibásodás esetén kulcsfontosságú, hogy Önnek ne kelljen hetekre leállnia, hiszen ez idő alatt a kieső nyereség mellett a vendégek számottevő része a konkurenciához pártolhat.

Az elmúlt évben kb. 60 eladott készülékre mindössze 3 meghibásodás jutott. Ezeket mindhárom esetben 1 napon belül orvosolták szervizes szakértőink.

Nálunk nem csak kezelőgépet, hanem nyugalmat is vásárol!

Szervizünk elérhetősége:

Telefonon: +36-30/439-0754
E-mail: kezelogep@gmail.com
Nyitva tartás: munkanapokon 9-17 óra között

 

Oktatás

Kozmetikai gépek kezelői tanfolyamán az egyik legfontosabb szempont az oktató felkészültsége, hozzáértése. Kevés kiábrándítóbb élmény létezik egy új gépet vásárló kozmetikus számára, mint a felhasználói kézikönyv elmondására szorítkozó tájékoztatás vagy egy konkrét gyakorlati tapasztalatokkal nem rendelkező tanfolyamvezető. Önnek ne legyen része ilyen lehangoló tapasztalatban!

A Medi-Beauty Kft. képzett oktatókkal dolgozik. Csak olyan kozmetikai gépeket forgalmazunk, amelyeknél a gyártóval évek óta együtt dolgozunk. Így oktatóink alaposan kipróbálták, több alkalommal használták élesben az értékesítésre kerülő berendezéseket. Jól ismerik a vendégek adottságaihoz igazodó beállításokat és tudnak válaszolni az Ön kezelésekhez kapcsolódó speciális kérdéseire is.

Oktatásainkról a +36-30/439-0754-es telefonszámon érdeklődhet munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy írhat a kezelogep@gmail.com címre is.

Webáruház készítés