Munkatársat keresünk

ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

Kérjük, küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát a

kezelogep@gmail.com címre.

FIGYELEM

Webáruházunkban csak kozmetikai- , alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!

Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni!

Cliniccare-kozmetikumok

HÍVJON MINKET A 06 30 439 0754 SZÁMON

Szűrés
Márka
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


Medi SHR-2000 IPL-SHR szőrtelenítőgép

Medi SHR-2000 IPL-SHR szőrtelenítőgép
1 850 000 Ft+Áfa = 2 349 500 Ft
Garancia:
1 év garanciális szervíz
Szállítási idő:
rendelésre, szállítási idő 2-4 hét
Magyar gépkönyv:
igen

Medi SHR 2000

(máshol - BioMed SHR+ 2000 IPL+SHR Gép 3 kezelőfejjel - néven jelenik meg)

A Medi SHR 2000 egy nagy tudású, 3 kezelőfejjel rendelkező, és két technológiát (IPL és SHR) alkalmazó komplett fényesztétikai berendezés. A cserélhető szűrőknek, a többféle méretű kezelőfejnek és a széleskörű alkalmazási lehetőségeknek köszönhetően vendégei legtöbb esztétikai igényét tökéletesen ki tudja elégíteni a segítségével.

 

Kezelőfejek

A 15*50 mm-es szőrtelenítő SHR kezelőfej méreténél és a technológiánál fogva szuper gyors szőrtelenítő kezeléseket tesz lehetővé.

A 15*35 mm-es kezelőfej cserélhető szűrőkkel rendelkezik, ezáltal a szőrtelenítésen kívül az összes, villanófénnyel kezelhető bőresztétikai problémára megoldást tud vele nyújtani.

A 10*40 mm-es bőrfiatalító kezelőfejjel komplett arcfiatalító kezeléseket végezhet.

 

A 3 kezelőfejjel összesen 300.000 lövést adhat le!

 

Technológiák

A készülék hagyományos IPL, SHR és E-light (rádiófrekvenciával kiegészített IPL) technológiákat is tartalmaz, ezáltal az egyik legsokoldalúbb fényesztétikai berendezés a piacon.

 

A hagyományos lézer és IPL készülékek rövid impulzusokat alkalmaznak (kb. 2-300 ezredmásodperc), miközben nagy energiát használnak (12-120 J/cm2). Az energia a melaninon keresztül közvetítődik a szőrtüszőbe, ami 65-72 °C-ra melegszik. A villanás során a szőrtüszőben olyan mértékű energia nyelődik el, amitől az elpusztul, a szőrszál pedig kihullik.

 

Az SHR technológia azonban csak részben használja a melanint, és In-Motion (a kezelőfejet folyamatosan mozgató) technikával fokozatosan felmelegíti a bőrt, ahonnan a hő a szőrtüszőbe penetrál.

Egyes kutatások szerint a lassabb, de hosszabb ideig tartó melegítés szignifikánsan hatékonyabb a tartós szőrtelenítéskor, mint a nagy energiájú, rövid ideig tartó energia-bejuttatás.

Az SHR technológia esetében a kezelőfej folyamatos mozgással átpásztázza a kezelendő felületet kis energiával, de magas ismétlésszámmal (akár 10 Hz – vagyis másodpercenként 10 impulzus). Ezáltal mind a melanin, mind az őssejtet tartalmazó szövet lassan, hosszabb időn át, alacsonyabb energia behatás mellett melegszik fel körülbelül 45 °C-ra.

 

Az SHR technológia egyik fő előnye, hogy a kezelőnek gyors és kényelmes kezeléseket, a vendégnek pedig lényegesen kevesebb fájdalmat ígér a hagyományos IPL technológiával szemben.

A technológia másik előnye, hogy kitágítja a kezelések határait, hiszen sötétebb bőr illetve világosabb szőr esetén is alkalmazható. Ez egyúttal azt jelenti, hogy napbarnított bőrön is alkalmazható, vagyis a kezelések időtartama kitolódik az év nagyobb szakaszára. Ezáltal egyenletesebb és magasabb bevétel realizálható vele az év folyamán.

 

A manapság rendkívül népszerű E-light technológia a leadott villanással párhuzamosan egy kiegészítő rádiófrekvenciás impulzust is lead. A „színvak” RF energia a bőrfelszín számára biztonságos módon egészíti ki a villanófény energiáját, a szükséges mélységben melegíti fel a bőrt, ezáltal az optikai energiából lényegesen kevesebbre van szükség a kívánt hatás eléréséhez. Az E-light technológia lehetővé teszi, hogy a kezelések skáláját kitoljuk a világosabb szőrszín és a sötétebb bőrtípus kezelésének irányába.

 

Termékelőnyök

-       Az akár 10 Hz-es frekvencia rendkívül gyors kezeléseket tesz lehetővé.

-       Mindhárom, különböző spotmérettel rendelkező kezelőfej 6 különböző kezelés elvégzését teszi lehetővé.

-       A készülék német gyártmányú lámpákkal van ellátva, melyek élettartama 70.000-100.000 lövés.

-       A kezelőfejek számlálják a leadott villanásokat.

-       A kezelőfejek kialakítása nagyon ergonomikus, ami rendkívüli módon szolgálja a felhasználó kényelmét.

-       A készülék IC kártyával működik.

-       A készülék menürendszere kétféle verzióban elérhető, kezdő felhasználók számára az egyszerűsített mód intelligens beállításai nyújtanak segítséget, míg a gyakorlott felhasználók a profi menü szofisztikált lehetőségeit használhatják ki.

-       A készülék figyelmeztető rendszerrel van ellátva, ami jelzi a felhasználó számára, ha karbantartásra (akár hűtővíz cserére) van szükség.

 • Kezelés típus
  Villanófényes szőrtelenítés, bőresztétika
  Technológia
  villanófényes szőrtelenítés, bőrkezelés (IPL, SHR)
  Hullámhossz
  650-950 nm (szőrtelenítő fej) 510-1200 nm (bőrfiatalító fej) , 430/530/640-1200 nm (15*35 mm-es fej)
  Energiasűrűség
  1-26 J/cm2 (SHR) 1-60 J/cm2 (IPL)
  Spotméret
  15x50 mm (szőrtelenítő fej); 10x40 mm (bőrfiatalító fej); 15*35 mm (cserélhető szűrős fej)
  Impulzushossz
  1-15 ms
  Impulzus
  Szimpla
  Ismétlési ráta
  1-10Hz
  IPL csúcsteljesítmény
  2500 W
  Hűtés
  Folyamatos kristály kontakt hűtés (-4℃-4℃ ) + Levegő hűtés + zárt rendszerű vízhűtés
  Működési idő
  Folyamatosan 18 órán keresztül
  Képernyő
  10.4" színes LCD érintőképernyő (intelligens beállításokkal)
  Áramszükséglet
  220-240V AC, 50-60 Hz
  Méret
  63*53*126 cm
  Minősítések
  CE, FDA, ISO
  Márka
  Medi-Beauty
  Tömeg
  60 kg/db
Webáruház készítés